Maken van een tijdelijke extra wachtkamer bij een huisarts onder een carport i.v.m. Corona.
Veel rot hout door een overstromende dakgoot. Een extra afvoerpijp (waar nog een regenpijp onder is gehangen) heeft het probleem opgelost.
Timmerwerk in Loenersloot waar de oude dubbele deuren verrot waren. De 4 cm. dikke plaat multiplex was loodzwaar en niet alleen te tillen. Douglas is een houtsoort die vooral gebruikt wordt in tuinen.
In Loenersloot ook een poortdeur gemaakt van Douglas.
Isoleren van een dak en dakkapel, en volledige renovatie van de tweede verdieping in Driebergen. Onder het platte dak met bitumen worden andere platen gebruikt dan tegen het dakbeschot. De afwerking is gedaan met plafondplaten van Hornbach.
In een oud huis in Utrecht heb ik de trap naar zolder en de kast daaronder gesloopt. Links en rechts moest er van alles gedaan worden om een moderne kast passend in een opening te kunnen opbouwen. Rondom tegen het plafond heb ik een decoratieve platte strook geplakt die in deze oude huizen horen. In de hal heb ik een kleine boekenkast gemaakt. Na het weghalen van vele lagen behang moest ik een zeer slechte en lelijke muur egaliseren en met glasvlies behangen voordat ik kon sausen. In deze kamer was minstens 40 jaar geen schilder geweest. Na het schilderwerk heb ik een beuken lamelparket met massieve toplaag, volledig verlijmd gelegd. Een enorme klus!
Een hoogslaper op maat om een kleine kamer maximaal te benutten.
Vervangen van boeiboord en windveer op het platteland van Maarsseveen.
Omdat een oud schuurtje in Utrecht was verzakt en van de gevel was losgekomen, moest alles vernieuwd worden. Het was niet makkelijk om het nieuwe deurkozijn aan de linkerkant, stevig te bevestigen.
Plaatsen van een geluidwerende Faay-wand; 7 cm dik spaanplaat en gipsplaten die nadien met glasvliesbehang wordt afgewerkt. Ingefreesde waterleidingen bij de buren gaf geluidsoverlast in deze slaapkamer.
Na het wegbreken van al het rotte hout blijft er een overzichtelijke timmerklus over. Links en rechts zijn de resterende gaten opgevuld met 2-componenten plamuur. Het alternatief was het hele kozijn vervangen en dat kost echt veel geld.

De helft van een rotte balk vervangen is niet aan te raden, hout blijft werken, de naad komt altijd weer in zicht. Dus dan maar de hele balk vervangen, en toen bleek de stenen vensterbank ook los te zitten, en zo verval je van het een in het andere klusje.
Betimmeren van een zolder met Agnes plafondplaten en leggen van een laminaatvloer, in Bilthoven.